Elnökség

Takács Gábor elnök
Élelmiszeripari cégnél raktárvezető, három gyermek édesapja.
A labdarúgást családi vállalkozásként űzzük: A legkisebb gyermek, Ákos az U7-es korosztály igazolt labdarúgója, a legnagyobb 20 éves Gábor, édesapja nyomdokaiban lépeget, megyei I. osztályú játékvezető. Magamról: Igazolt játékos nem voltam, iskolaválogatott szinten kergettük a labdát, majd 1994 szeptemberében játékvezető tanfolyamot végeztem Veszprémben. A veszprémi játékvezetői csoportból Sabján Lajos invitált át a tapolcai sípmesterek sorai közé. Megyei I. osztályban már 1995 őszétől, itt Sabján Lajos, és Sabján Géza hathatós támogatása mellett, elég hamar az NB.III-as játékvezetői keretbe 1997-ben kerületem fel. Az országos játékvezetők közé 2001 decemberében kerültem fel, és a korom miatt még
1,5 évig maradhattam volna, de úgy gondoltam, most jött idő a váltásra. Sportvezetőként a tapolcai játékvezető csoportot igazgattam 15 évig, majd 4 évig voltam a megyei JB. alelnöke, oktatási bizottsági vezető, akkor még 170 játékvezetőt kellett irányítani…
Örök emlékek maradnak a bajnokságokat eldöntő DVTK-DVSC mérkőzések, Szuper Kupa döntő, Olaszország-Szlovénia U21-es mérkőzés mellett, a Veszprém megyei legjobb sportolói díj, Lőcsey Kupa, Czeglédy Kupa, illetve évente mindig jött az elvégzett társadalmi munkákhoz is valami elismerés. Évek óta kérlelt a leköszönő elnök Frang László, hogy vállaljam el a helyi labdarúgó csapat irányítását.
A csapat előző évi szereplése késztetett arra, hogy igent mondjak e nemes feladatra. Munka mellett, ezt egyedül nem vállaltam volna el, de szerencsére olyan elnökségi tagok mondtak igen a felkérésre, akikkel azonos nézetünk van a labdarúgásról, és nem csak a labdarúgásban, hanem a magánéletben is hasonló értékrendet, gondolkodásmódot képviselünk.
Egy “szerethető” egyesület kialakítása a célunk! Ezt a tapolcai régióhoz kötödő játékosokkal, szüleikkel, vezetőedzőinkkel, támogatóinkkal együtt szeretnénk minél magasabb szinten megvalósítani! Szakmailag újdonság akár a Bozsik, akár a U16-U19-es korosztályban a koordinációs edzések, mozgáskoordinációs edzések elkezdése. 4 edzővel vágtunk neki az ősznek, már 7 kolléga segíti gyermekeink, játékosaink szakmai fejlődésést. Rövid távú koncepciónkban szeretnénk elérni azt, hogy minden korosztályban 2 edző legyen egy csapatnál, hatékonyan feljlessze ezáltal játékosaink képességeit. Igény szerint szeretnénk visszatérni utánpótlás csapatainkkal a kiemelt bajnokságokba. A most induló Futsal bajnokságba tapasztalatot szereni, hiszen ez is új dolog az egyesület életében, majd a téli versenyrendszer végén, már tudatosabban kialakítani a jövő évi stratégiát, célokat! Jelenleg minden korosztályban legalább 15 gyermek edz, versenyez, gyakori az edzéseken a 22-25 fő! A 2017/2018-as bajnoki évadban már rekordot döntöttünk a versenyengedéllyel rendelkező labdarúgóink száma hamarosan elégi a 200 főt! A TAO támogatások között az első évben sikertelenül pályáztunk a műfűves nagypályára, ennek ellenére bizakodók vagyunk, a növekvő létszám teendencia igazolja, hogy ezt a kérdést nem szabad levenni a napirendről!Nyitottak vagyunk bármilyen ésszerű javaslat, ötlet, vélemény megfontolására, hiszen a feljődés nemcsak az egyesület vezetői számára fontosak,hanem ez a járható út a jövőre nézve!
Szabó Sándor elnökségi tag, technikai vezető
Tapolcán élek családommal, és itt is dolgozom egy telekommunikációs cég vezető műszerészeként. Két leány és egy fiúgyermekem van. Bár versenyszerűen nem sportoltam csak amatőr szinten, a sport, a mozgás szeretete és a labdarúgás iránti rajongás mindig is jellemezte az életemet. A TIAC VSE nemrég újjáalakult elnökségének tagjaként aktívan szeretnék részt venni az egyesület működtetésében, jövőjének sikeresebbé tételében.
Pass Sándor elnökségi tag
Futball iránti rajongásom gyermekkorom óta töretlen /eredményektől függetlenül /, és ezzel az érzéssel fiúgyermekeimet is sikerült megfertőznöm. Éppen ezért megtiszteltetésként éltem meg a felkérést, a megújuló vezetésben való munkát illetőleg. Elnök úrral, és elnökségi tagtársaimmal folytatott beszélgetéseim meggyőztek
arról, hogy hasonlóan gondolkodunk a fociról. Egyet értünk abban a tekintetben is, hogy a jelenlegi tapolcai helyzet, a korábbi eredmények ismeretében, méltatlan. Első teendőnk az, hogy egy olyan közösséget építsünk, amelyiknek minden tagja büszkén vallja, hogy mi vagyunk a TIAC. Meggyőződésem, hogy ezután mindannyiunk örömét szolgáló eredmények születnek hétről hétre.